![Желе із соку](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.7ec647a1b35b0b1b574fbc9c4f4b1c4e.350x350.jpeg)
Желе із соку
Спочатку желе робили тільки з м’ясом. У наш час існує желе солодке (яке так і називають) і з м'яса, на французькій має назву "ланшпіг". В українській і російських мовах це блюдо отримало назву "холодець" або "заливне". Що стосується солодких желе, то їх роблять з самих різних фруктів. Але от із соку - це щось нове. Ви можете робити таке желе як з одного виду соку, так і з декількох, щоб зробити желе різнобарвним і надати йому незвичайний смак. Це чудовий десерт до будь-якого свята і не тільки. Навіть найпростішу вечерю желе зробить більш святковою і надасть потрібну атмосферу.
- 1. Полуничний нектар — 250 мл.
- 2. Банановий нектар — 250 мл.
- 3. Желатин — 10 г.
- 4. Ягоди (для прикраси) — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У невелику каструлю налити полуничний сік. Всипати половину желатину, перемішати, залишити на 10 хвилин.
Ємність поставити на маленький вогонь, підігріти приблизно до 40 градусів.Перемішати, желатин має повністю розчинитися.
Розлити по келихах і поставити в холодильник на 2 години.
Те ж саме повторити з другим видом соку.
Розлити другий сік поверх першого соку. Поставити в холодильник на 2-3 години до повного застигання.
При бажанні желе прикрасити будь-якими ягодами (за смаком).