Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська випічка борошно › Італійське печиво з фундуком (без борошна)
Італійське печиво з фундуком (без борошна)

Італійське печиво з фундуком (без борошна)

Вишукане італійське печиво з дуже яскравим горіховим ароматом. В оригіналі рецепта в його основі подрібнений до стану борошна фундук, але можна використовувати і будь-які інші горіхи, особливо мигдаль. Мигдаль, зазвичай, надає випічці просто приголомшливий аромат. Якщо ви купили несмажені горіхи, то краще обсмажте їх, тоді печиво буде значно смачніше. В оригіналі воно має бути маленьким, але можете надавати абсолютно будь-яку форму. Прикрашати їх особливо не варто (максимум - це пудра), тому що про таке печиво можна сказати «смак, аромат і нічого зайвого». Єдине, що підійде з добавок, так це, буквально, чайна ложка коньяку або лікеру тому, що поєднання горіхового та алкогольного аромату у випічці дуже вдале.

Кількість порцій 10
Час приготування 40 хв

  1. 1. Фундук — 400 г.
  2. 2. Цукор — 250 г.
  3. 3. Білок яєчний — 4 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Ваніль — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У блендері подрібнити горіхи (очищені і обсмажені) з цукром до стану борошна. Білки відокремити від жовтків. Білки збити з сіллю і цукром в пишну стійку піну. Духовку розігріти до 160°C.

  2. Обережно змішати білки і горіхову суміш. Довести тісто до однорідної консистенції. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20-25 хвилин.