Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська десерти літо › Пончики з абрикосами
Пончики з абрикосами

Пончики з абрикосами

М'яка, пишна, апетитна випічка, яка нікого не залишить байдужим. Від такої ласощі не відмовиться ні дитина, ні дорослий. Один тільки вид і божественний аромат викликає нестримне бажання зжерти все до останньої крихти. Отже, Вашій увазі повітряні пончики (пампушки) – круглі солодкі пиріжки, смажені у фритюрі. Вони бувають круглими (німецькі берлінери) з начинкою, а також у вигляді бублика з отвором посередині (американські донатси) без начинки. Сьогодні ми готуємо берлінери із фруктовою начинкою. Пухнаста, але тонка оболонка зі свіжоспеченого листкового тіста, всередині – стиглий і ароматний абрикос, зварений у сиропі до м'якості. Хрустка скоринка і пудрова присипка. Смакота.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Цукор — 300 г
  2. 2. Вода — 400 мл
  3. 3. Абрикос — 500 г
  4. 4. Борошно — 100 г
  5. 5. Яйця — 5 шт.
  6. 6. Ванільний цукор — 1 ч. л.
  7. 7. Рослинна олія — 200 мл
  8. 8. Цукрова пудра — 40 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати сироп з води і цукру. Додати половинки абрикосів і проварити до м'якості. Вийняти із сиропу, охолодити.

  2. Яйця збити з цукром, додати борошно і ванільний цукор, розмішати до отримання однорідного тіста.

  3. Розігріти в сотейнику олію. Обмокнути половинки абрикосів в тісто і обсмажити в гарячій олії до золотистого кольору. Викласти на паперовий рушник.

  4. Перед подачею до столу посипати пончики цукровою пудрою.