![Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.1188c32c66966dde32704103d13513de.350x350.jpeg)
Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців
Якщо ви прихильник здорового харчування і не допускаєте всяких магазинних десертів і печива, тоді цей рецепт приготування батончиків із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців точно для вас. Ці прекрасні батончики представляються відмінною альтернативою магазинним тістечком. Даний десерт відмінно поєднується з кавою, чаєм або какао. А якщо ви любитель легких сніданків, то ці прекрасні батончики якнайкраще вас будуть виручати вранці. Вони відмінно зарядять вас енергією. А інжир відмінно підніме вам настрій і задасть бадьорості на цілий день. До того ж, наші батончики дуже незвично виглядають і будуть прикрасою вашого ранкового столу.
- 1. Мигдаль — 60 г.
- 2. Насіння льону — 60 г.
- 3. Вівсяні цільнозернові пластівці — 60 г.
- 4. Мед — 3 ст. л.
- 5. Інжир сушений — 8 шт.
- 6. Лимон — 0,5 шт.
- 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).
Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.
Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.
Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.
Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.