Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти духовка європейська випічка › Пиріг "Фруктовий мікс"
Пиріг "Фруктовий мікс"

Пиріг "Фруктовий мікс"

Цей простий у приготуванні і ніжний на смак пиріг з фруктовими наповнювачами рекомендуємо взяти на замітку кожній господині. Особливо пригодиться наш пиріг холодними зимовими вечорами під час вечірнього чаювання. М'який , надзвичайно смачний з приголомшливим ароматом свіжих слив персиків та винограду, поверне назад нашу пам'ять в теплі літні дні і геть-чисто прожене зимову депресію. А запах кориці і мускатного горіха зігріє нас в зимову холоднечу. До того ж збагатить наш раціон вітамінами і мінеральними речовинами, що містяться у свіжих фруктах і сирі. Радимо спробувати - не пошкодуєте.

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно — 300 г.
  2. 2. Вівсяні пластівці — 250 г.
  3. 3. Цукор — 150 г.
  4. 4. Кориця мелена — 0,25 ч. л.
  5. 5. Мускатний горіх мелений — 0,25 ч. л.
  6. 6. Масло вершкове — 175 г.
  7. 7. Ванільний екстракт — 1 ч. л.
  8. 8. Яйце куряче — 2 шт.
  9. 9. Сир кисломолочний — 300 г.
  10. 10. Розпушувач — 10 г.
  11. 11. Сіль — 0,5 ч. л.
  12. 12. Сливи — 150 г.
  13. 13. Виноград — 100 г.
  14. 14. Персики — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Персики та сливи помити і нарізати шматочками, виноград помити і обережно зняти ягоди з гілочки.

  2. Для приготування вівсяної крихти, змішати в мисці 50 г. борошна, 50 г. вівсяних пластівців, 50 г. цукру, корицю і мускатний горіх. Додати нарізане на шматочки 25 г. вершкового масла кімнатної температури. Перетерти суміш руками, прибрати в холодильник до використання.

  3. У чаші кухонного комбайна збити 150 г. розм'якшеного вершкового масла зі 100 г. цукру, протягом 10-12 хвилин до кремоподібного стану.

  4. Продовжуючи збивати комбайном суміш додати яйця, ванільний екстракт і домашній сир. Додати суміш фруктів і ягід в тісто, перемішати.

  5. Викласти тісто у форму, змащену вершковим маслом і присипану вівсяними пластівцями, розрівняти. Зверху викласти вівсяну крихту з холодильника.

  6. Випікати в духовці розігрітій до 180°C протягом 1 години. Подавати пиріг охолодженим.