![Печиво на Хелловін "Пальці відьом"](https://img3.zakaz.ua/upload.396131a78da2dbf8cb97e353636bed82.350x350.jpg)
Печиво на Хелловін "Пальці відьом"
- 1. Масло — 250 г.
- 2. Цукор — 250 г.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Мигдальний екстракт — 5 г.
- 5. Ваніль — 5 г.
- 6. Борошно — 675 г.
- 7. Розпушувач — 5 г.
- 8. Сіль — 5 г.
- 9. Очищений мигдаль — 175 г.
- 10. Харчовий барвник червоного кольору — 15 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
В мисці змішати вершкове масло, цукор, яйце, екстракт мигдалю та ваніль. Туди ж просіяти борошно, додати розпушувач та сіль. Накрити миску кришкою та поставити в холодильник на 30 хвилин.
Дістати тісто, розділити на 4 частини. Три частини залишити в холодильнику. А з тієї частини тіста, що залишилася сформувати невеликі ковбаски - "пальці" відьми. Вдавити мигдаль в основі ковбаски - це будуть "нігті" відьми. Злегка стиснути печиво для створення форми суглоба. Використовуючи ніж, зробити косі надрізи на печиві в кількох місцях, утворюючи "складки" на пальці.
Акуратно викласти печиво на змащене маслом деко. Випікати при 160°С протягом 20-25 хвилин або до блідо-золотистого кольору. Дати охолонути протягом 3 хвилин. Витягнути мигдаль, змастити його барвником та приклеїти назад на нігтьове ложе, злегка придавивши до нього. Дати повністю охолонути.Те ж саме виконати з рештою тіста.