![Паштет з баранини](https://img2.zakaz.ua/upload.dd7750031646c40f8a2850759fa2a214.350x350.jpg)
Паштет з баранини
- 1. Баранина (м'якоть, можна й інше м'ясо) — 1000 г.
- 2. Коричневий цукор — 2 ст. л.
- 3. Вершкове масло — 2 ст. л.
- 4. Діжонська гірчиця — 3 ч. л.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець — за смаком
- 7. Сушена м'ята — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Нарізати баранину на шматочки і скласти в миску. Приготувати маринад: розтопити вершкове масло з цукром і залити ним м'ясо (гарячим). Посолити, поперчити і помаринувати кілька хвилин. Потім м'ясо обсмажити на рослинній олії, додати трохи води і потушкувати до стану тушонки (30-40 хв.). Час залежить від якості м'яса. Під кінець додати сушеної м'яти для аромату. Остудити і прибрати в холодильник.
Коли м'ясо охолоне настільки, щоб зажелюватися, можна починати готувати паштет.
М'ясо викласти на дошку, струснувши з нього желе і жир. Жир і желе розтопити. М'ясо розділити на волокна двома виделками. Розтоплений жир і желе перелити в інший посуд, залишивши небагато для розігріву м'яса.
М'ясо трохи розігріти і подрібнити блендером. Збити, додаючи розтоплене желе в міру необхідності до кремоподібного стану.
Викласти в які-небудь ємності шаром 1-1,5 см. Охолодити, прибрати в холодильник і дати знову зажелюватися, весь жир і желе залишаться всередині паштету, наче підтримуючи його консистенцію.
Перед подачею намазати тонким шаром діжонської гірчиці. Подати з грінками із багета.