![Шоколадний мармуровий чізкейк](https://img3.zakaz.ua/upload.80367f38530ce6653adbef7b092c693a.350x350.jpg)
Шоколадний мармуровий чізкейк
- 1. Бісквітна крихта — 150 г.
- 2. Шоколад — 150 г.
- 3. Масло вершкове — 125 г.
- 4. Ванільний цукор — 2 ч. л.
- 5. Цукрова пудра — 250 г.
- 6. Вершковий сир — 750 г.
- 7. Яйце — 2 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Поставити шоколад (бажано гіркий) на водяну баню, доки він повністю не розтане.
Підготувати форму для випікання (часто, це кругла ємність діаметром 22 см., висота - 6 см.). Вирізати пергамент по діаметру основи і вистелити ним дно форми. Боки змастити вершковим маслом.
Розтоплене вершкове масло (75 г.) з'єднати з бісквітною крихтою. Додати трохи ванільного цукру (1 ч. л.) і перемішати. Викласти бісквітну основу на дно форми. Столовою ложкою розподілити основу по усьому діаметру. Поставити охолоджуватися в холодильник.
Перейти до приготування сирного крему. Вершковий сир треба злегка розм'якшити (це можна зробити за допомогою ложки або лопатки). До сиру додати 250 г. цукрової пудри і збити міксером. Повинна вийти пишна і стійка маса. В отриману масу додати 1 ч. л. ванільного цукру і 2 яйця. Все перемішати.
У миску до розтопленого шоколаду підмісити 1/3 частини сирної маси. Перемішати лопаткою.
Дістати форму з холодильника. Зверху бісквітної основи викласти білу сирну масу. Розрівняти по усьому діаметру.
У кондитерський мішок помістити шоколадну масу. Вставити мішок у середину сирної маси і круговими рухами викласти шоколад. За допомогою ножа зробити розводи. Виходить малюнок схожий на "мармур".
Відправити чізкейк випікати в духовку на 60 хв. при температурі 160ºС. Готовий десерт не виймати відразу, дати постояти 15 хв. Потім вийняти з духовки. Коли він трохи охолоне, витягнути з форми.