![Щі з грибами по-монастирськи](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.dc81754d94f472b49e77dfa7d9e46bbb.350x350.jpeg)
Щі з грибами по-монастирськи
- 1. Гриби сушені (будь-які) — 30 г.
- 2. Капуста білокачанна — 300 г.
- 3. Картопля — 250 г.
- 4. Крупа перлова — 100 г.
- 5. Морква — 2 шт.
- 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 7. Масло вершкове — 50 г.
- 8. Сметана — 100 г.
- 9. Зелень — за смаком
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- 12. Перець чорний горошком — 5 шт.
- 13. Лавровий лист — 4 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби і перлову крупу замочити в теплій кип'яченій воді в різних ємностях. Перлову крупу замочити на 1 годину, гриби - на 3-4 години.
Злити воду з грибів, промити гриби, перекласти в каструлю, залити свіжою водою, поставити на вогонь, додати трохи солі, відварити. Відварені гриби витягнути з каструлі, дрібно нарізати, повернути в каструлю з бульйоном.
Цибулю з морквою очистити, дрібно нарізати. Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, розтопити, обсмажити цибулю з морквою протягом 5 хвилин. Додати 1 ст. кип'яченої води, тушкувати протягом 10 хвилин. Готові овочі додати в каструлю з супом.
Картоплю очистити від шкірки, нарізати середніми кубиками, капусту нашаткувати.
Перлову крупу відварити в окремій каструлі до готовності.
Збільшити вогонь до середнього під каструлею з супом, всипати перловку, картоплю, капусту, додати сіль і перець за смаком, перець горошком і лавровий лист також всипати в суп. Варити до готовності капусти і картоплі.
При подачі розлити по тарілках, додати сметану і посипати зверху зеленню.