![Манти "Свято"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.b9745325a0f9802fbc61383611e227f6.350x350.jpeg)
Манти "Свято"
Хочеться різноманітності - приготуйте манти. історія походження, яких починається в Китаї: уйгури, що населяли країну, часто любили готувати страву "мантьоу", що означає "парові булочки". Зараз манти - традиційна страва азіатів. Аналоги його існують і в інших країнах: в Італії - це равіолі, в Сибірі - пельмені, в Литві - чаклуни, в Монголії - "бууз". Манти готують на пару, і за рахунок цього вважаються кориснішими за своїх побратимів пельменів. М'ясо для фаршу подрібнюють тільки ножем, а не в м'ясорубці. Подають страву, поливши гострим соусом. Українці ж звикли заправляти пельмені вершковим маслом, сметаною і зеленню, що ніяк не заважає їм насолоджуватися відмінним смаком м'ясної екзотичної страви.
- 1. Борошно — 4 ст.
- 2. Олія — 10 г.
- 3. Яйце — 1 шт.
- 4. Фарш свинячий — 500 г.
- 5. Цибуля — 3 шт.
- 6. Вершкове масло — 250 г.
- 7. Вода — 1 ст.
- 8. Сіль, спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Насамперед підготувати тісто. У теплій воді розчинити щіпку солі. Просіяти на поверхню борошно. Утворити гірку. Зробити поглиблення. Влити сольовий розчин. Вбити яйце і додати рослинну олію (10 г.).
Замісити тісто. Скачати у вигляді ковбасок. Нарізати на шматочки. Розкачати кожен шматочок.
Перейти до начинки. Підготувати інгредієнти: в миску викласти фарш, приправити. Додати нарізану цибулю. Змішати.
Викласти фарш на тісто. Приблизно по 8 г. начинки. Скріпити краї навхрест. Викласти на решітки пароварки, заздалегідь змащені маслом. Готувати 50 хвилин. Подавати з вершковим маслом.