Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита українська осінь › Заправка для супу
Заправка для супу

Заправка для супу

Проблема сучасних господинь - це катастрофічна нестача часу. Це стосується всіх, хто поєднує роботу і домашнє господарство. Зварити суп легко, просто і нескладно, але в умовах гострої нестачі часу кожна хвилина на рахунку. Причому левову частку часу приготування супу займає очистка овочів і їх нарізка. Наш рецепт приготування заправки для супу - це патичок-рятівничок для всіх тих, хто поспішає. З такою заправкою для супу ви будете завжди озброєні і вас застати зненацька буде неможливо, так як перша страва буде готуватися не за годину, а за лічені хвилини. Переваги таких супових заправок неоціненні. Тому поки є час мерщій біжіть на кухню і приготуйте таку чудо-заправку для супу.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Цибуля — 2 шт.
  2. 2. Морква — 2 шт.
  3. 3. Корінь селери — 1 шт.
  4. 4. Болгарский перець — 1 шт.
  5. 5. Часник — 4 зуб.
  6. 6. Томатна паста — 4 ст. л.
  7. 7. Петрушка — 1 пуч.
  8. 8. Кріп — 1 пуч.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Почистити моркву і цибулю,  обсмажити на олії.

  2. Додати очищений і дрібно нарізаний часник.

  3. Також почистити селеру і болгарський перець, порізати соломкою і додати до овочів.

  4. Додати томатну пасту, нарізану зелень і сіль.

  5. Тушкувати 5-7 хвилин.