![Свинина, смажена з арахісом](https://img3.zakaz.ua/uploade8cbc41908841cfbe0dfd21f5398c18d.jpg.350x.jpg)
Свинина, смажена з арахісом
- 1. Свинина (філе) — 250 г
- 2. Солодкий перець — 100 г
- 3. Арахіс — 40 г
- 4. Рослинна олія для смаження — 5 ст.л.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Картопляний крохмаль — 40 г
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Рисовий оцет — 2 ч.л.
- 9. Соєвий соус — 2 ч.л.
- 10. Червоний гострий перець — 2 г
- 11. Мелений імбир — 2 г
- 12. Часник — 2 зубчики
- 13. Цибуля — четвертинка
- 14. М'ясний бульйон — 0,5 склянки
- 15. Цукор — 1,5 ч.л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо наріжте дрібними кубиками, посоліть, перемішайте.
Арахіс очистіть від лушпиння і злегка підсмажте в розігрітій олії.
Віддаліть білки від жовтків (жовтки нам не знадобляться). Білки злегка збийте.
У невеликій кількості холодної води розведіть половину норми крохмалю до рідкого стану.
У м'ясо влийте крохмаль і білки, добре перемішайте
Часник і цибулю дуже дрібно порубати.
З'єднайте бульйон, решту крохмалю, сіль, рисовий оцет (краще використовувати рисове вино - мирин), соєвий соус, цибуля, часник, імбир і цукор, розчинений у невеликій кількості теплої води.
Олію розігрійте до помірної температури і швидко, невеликими порціями, просмажте в ньому м'ясо. Діставайте м'ясо шумівкою, щоб стікав зайвий жир.
Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте дрібними кубиками - такого ж розміру, як м'ясо. (До речі, замість перцю в цьому рецепті також можна використовувати свіжий огірок).
Просмажте його в сильно розігрітій олії, кілька разів перемішайте і покладіть туди ж підсмажене м'ясо. Ще трохи просмажте все, перемішуючи інгредієнти лопаткою, потім влийте підготовлений соус. Дайте ще трохи протушкуватися, всипте горіхи і поперчіть. Коли соус закипить, зніміть м'ясо з вогню, розкладіть по тарілках і подавайте.