![Стір-фрай із яловичини](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.c98e2dd517559f3e5d4dd475c2a323cb.350x350.jpeg)
Стір-фрай із яловичини
Стір-фрай - це не якась конкретна страва, а дуже популярна по всій Азії технологія приготування їжі. Таким чином можна приготувати практично все. Всі продукти для стір-фрая потрібно нарізати завчасно, оскільки все готується дуже швидко і часу на підготовку немає. «Stir-fry» в буквальному значенні слова означає «смажити, помішуючи». Тому помішувати страву стір-фрай з яловичини дійсно варто постійно. Можна лопаткою, а можна енергійними рухами воком. Вок - це велика сковорідка з опуклим дном і високими стінками, зроблена з тонкої сталі. За рахунок таких помішуваннь вміст вока ніколи не пригорає, швидко і рівномірно обсмажується і при цьому обволікується соусом і хрусткою скоринкою. У цьому і є весь секрет стір-фрая.
- 1. Яловичина — 400 г.
- 2. Перець чилі — 1 шт.
- 3. Імбир — 1 шт.
- 4. Олія рослинна — 2 ст.л.
- 5. Спаржа зелена — 16 стеблів
- 6. Часник — 3 шт.
- 7. Соус соєвий — 3 ст.л.
- 8. Вино біле сухе — 1 ст.л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо порізати тонкими шматочками. Викласти спаржу в каструлю з підсоленою водою, варити 3 хвилини.
Поставити на вогонь сковороду, вилити олію, додати імбир і часник, через 2 хвилини викласти нарізане м'ясо. Смажити до готовності м'яса.
Додати в сковороду спаржу і чилі. Тушкувати 3-5 хвилин. Додати вино і соус. Тушкувати ще хвилин 5. Зняти з вогню.