Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита іспанська обід літо › Сальморехо (холодний іспанський суп)
Сальморехо (холодний іспанський суп)

Сальморехо (холодний іспанський суп)

Суп-пюре сальморехо роблять в Іспанії з давніх часів, тому якщо вам забажалось чогось по-справжньому оригінального та заморського цей супчик саме для вас. Використання в даній страві шматочків білого хліба завжди дає можливість насититись сповна. А поєднання свіженьких, зварених яєць з ароматною копченою ковбаскою є просто неперевершеним. Додавання соковитих помідор та духмяних зубчиків часничку вдало доповнюють цей прохолодний коктейль літа. З впевненістю можна говорити про насиченість вітамінами та мінералами даної страви, її поживність та енергетична цінність є головними складовими. Тому готуйте з любов'ю сальморехо для себе та своїх близьких, адже їх здоров'я - це найголовніше!

Кількість порцій 5
Час приготування 15 хв

  1. 1. Помідори — 1 кг
  2. 2. Батон нарізаний — 1 шт
  3. 3. Цибуля — 1 шт
  4. 4. Яйця — 2 шт
  5. 5. Копчена ковбаса — 100 г
  6. 6. Часник — 2 зуб.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Оцет яблучний — за смаком
  9. 9. Оливкова олія — 15 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця поставити варитися.

  2. Під час варіння яєць підготувати всі інші інгредієнти, крім ковбаси.

  3. Всі підготовлені продукти, включаючи хліб, скласти у велику миску і подрібнити блендером в однорідну масу.

  4. Додати сіль, оливкову олію, оцет, часник, збивати ще кілька хвилин.

  5. Зварені яйця і копчену ковбасу порізати кубиками. При подачі налити сальморехо в глибоку тарілку і додати нарізані яйце і ковбасу по 1 ст. ложці.