Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти плита м'ясо осінь › М'ясо в сидрі
М'ясо в сидрі

М'ясо в сидрі

Існує чимало варіантів подачі м'яса. Оригінальна і, в той же час, незвичайна комбінація м'яса з яблуками і класичним сидром поєднує ця страва. До її багатого смаку підійде абсолютно будь-який гарнір, навіть самий звичайний. Так, цей м'ясний рецепт здатний прикрасити і доповнити просте кулінарне творіння. Унікальний напій (сидр) містить речовину танін, який корисний для травлення, і моментально підвищує апетит і настрій. Сподіваємося, що і ця страва подарує вам масу задоволення. Чекати довго не доведеться, заздалегідь приготуйте всі інгредієнти і займіться іншими справами, поки м'ясо буде готуватися в духовці.

Кількість порцій 6
Час приготування 110 хв

  1. 1. Філе свинини — 1,5 кг.
  2. 2. Вершкове масло — 3 ст. л.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Яблука — 2 шт.
  5. 5. Сидр — 0,5 л.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свиняче філе посолити, змастити чорним перцем і обсмажити на вершковому маслі.

  2. Яблука очистити, видалити серцевину. Фрукт, що залишився, нарізати маленькими кубиками. Потім очистити цибулю і нарізати півкільцями.

  3. Обсмажене філе викласти. У м'ясний сік, що утворився, всипати нарізану цибулю і яблуко. Посолити і поперчити, а після обсмажити.

  4. Через 3 хвилини, влити в суміш пляшку сидру, викласти зверху м'ясо. Готувати під закритою кришкою в розігрітій до 180ºС духовці, приблизно 60 хвилин.

  5. В цей час перекласти у блендер вміст ємності, де готувалося м'ясо: яблука і цибулю в сидрі. Перемолоти. Полити соусом готове м'ясо. М'ясо в сидрі готове!