Кальмари, фаршировані рисом і грибами
- 1. Кальмари — 400 г.
- 2. Варений рис — 200 г.
- 3. Печериці — 200 г.
- 4. Цибуля — 100 г.
- 5. Сир — 100 г.
- 6. Сметана — 2 ст. л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Порізати дрібно цибулю, гриби порізати невеликими шматочками.
Натерти сир на крупній терці.
Соняшникову олію розігріти на сковороді. Викласти цибулю і смажити до золотистої скоринки протягом 10 хвилин.
До цибулі додати гриби і смажити 15-20 хвилин, поки не випариться вся рідина. Посолити, поперчити.
В окрему ємність скласти зварений рис, смажені гриби з цибулею і натертий сир.
Додати 2 ст. л. сметани і ретельно перемішати. Начинка готова.
Кальмари розморозити. Якщо кальмари в шкірці, то під струменем гарячої води необхідно її зняти і витягти зсередини хітинову пластину, ретельно промити всередині і зовні. Нафарширувати кальмари начинкою (не дуже щільно).
Заколоти зубочистками. Викласти кальмари у форму і запікати 20-25 хвилин у духовці при температурі 200°C.
Готові фаршировані кальмари можна подавати в гарячому вигляді до гарніру, порізавши на порційні шматочки.