Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий птиця дієтичні страви › Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем
Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем

Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем

Пропонований варіант салату – чудовий приклад як із простого набору інгредієнтів можна швидко і без особливих турбот здивувати рідних смачним, поживним і оригінальним обідом. Ніжне, але злегка сухувате куряче філе ідеально поєднується зі смаженими грибами печерицями та вареними яйцями. Особливу пікантність додає солодкий болгарський перчик. Для більшої яскравості кольору і ефектності рекомендуємо використовувати червоний, жовтий і зелений сорти перцю. Кожен з них має свій, характерний смак, який гармонійно «впишеться» в загальну смакову композицію салату. Не бійтеся експериментувати і замініть, наприклад, смажені гриби на мариновані. Несподівані смакові відчуття, які Ви отримаєте, запам'ятаються надовго.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Філе куряче — 400 г.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Печериці свіжі — 300 г.
  4. 4. Перець болгарський — 150 г.
  5. 5. Майонез — 30 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  2. Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити. Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.