Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий плита українська осінь › Котлети "Пташине молоко"
Котлети "Пташине молоко"

Котлети "Пташине молоко"

Ваш чоловік просто обожнює всякі смакоти з м'яса? Тоді вам потрібно постійно шукати щось новеньке, щоб його радувати, та й щоб побалувати трошки себе. Думаємо, рецепт котлет "Пташине молоко" не насторожить вас своєю назвою, а навпаки - викличе інтерес їх приготувати. Бо крім звичного фаршу, який використовують в котлетах, додається ще яйце і твердий сир. Це надає особливу родзинку котлетам. По-перше, вони матимуть змішаний колір білого і темного. А по-друге, ця страва отримає зовсім інший смак. Тому ваша сімейна вечеря матиме нові нотки, які точно сподобаються всім вашим рідним. Подавати їх можна з будь-яким гарніром.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Фарш (будь-який) — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 1 шт.
  3. 3. Часник — 2 зуб.
  4. 4. Булка біла — 100 г.
  5. 5. Твердий сир — 100 г.
  6. 6. Вершкове масло — 50 г.
  7. 7. Яйця — 3 шт.
  8. 8. Петрушка — за смаком
  9. 9. Майонез — 3 ст. л.
  10. 10. Розпушувач — 0, 5 ч. л.
  11. 11. Борошно — 75 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У фарш додати додати дрібно нарізану цибулю і видавити часник. Також додати булку (перетворити на крихту).

  2. Яйце зварити і натерти на тертці. Також натерти сир.

  3. Для начинки змішати сир, варене яйце, м'яке масло і петрушку. Додати сіль, перець.

  4. Для кляру потрібно змішати 2 яйця, майонез, розпушувач і борошно.

  5. Далі сформувати котлету, поклавши всередину начинку, обмокти в клярі і смажити до готовності.