Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська шоколад › Гаряче шоколадне суфле
Гаряче шоколадне суфле

Гаряче шоколадне суфле

Суфле до нас завітало з Франції, де його дуже люблять , і де воно користується гарною популярністю. Десерт виходить досить таки ситним завдяки шоколаду, що ви можете навіть подавати його як основну страву. Будь-яке суфле має два головні компоненти. Це суміш сметанної консистенції і добре збиті білки. Перший надає особливого смаку, а другий - легкість десерту. Але два цих компонента - це занадто просто і банально. Тому пропонуємо вам зробити гаряче шоколадне суфле. Хто ж не любить шоколад, а особливо якщо він у такому легкому і смачному десерті? Ви можете далі урізноманітнити десерт, додаючи до нього нові й інші наповнювачі на ваш смак.

Кількість порцій 2
Час приготування 45 хв

  1. 1. Цукор — 70 г.
  2. 2. Шоколад темний — 140 г.
  3. 3. Яйце куряче — 6 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Білки відокремити від жовтків. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати в нього, відразу ж перемішуючи, 3 жовтки. Духовку розігріти до 190°C.

  2. Білки з цукром збити в пишну стійку піну. Поступово ввести білки в шоколадну масу. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 25 хвилин.