Пряники медові
- 1. Масло вершкове — 70 г.
- 2. Мед — 150 г.
- 3. Борошно пшеничне — 400 г.
- 4. Цукор — 100 г.
- 5. Яйце — 3 шт.
- 6. Розпушувач — 15 г.
- 7. Цукрова пудра — 1 ст. л.
- 8. Прянощі — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вінчиком взбити яйце, цукор і мед до отримання однорідної суміші. За допомогою яскравих спецій можна надати додатковий аромат, так що за бажанням можна додати в суміш корицю, мускатний горіх, гвоздику, шафран (у меленому вигляді) і сіль. Туди ж вбити два яєчні жовтки (білок залишити для приготування глазурі) і продовжувати змішувати.
У борошно всипати розпушувач і підмісити в основну суміш. За допомогою рук замісити тісто. Потім загорнути його в плівку і покласти на 30 хвилин в холодильник. Далі, відрізати шматок тіста і розкачати. Тепер можна нарізати пряники за допомогою різних форм. Випікати 15 хв.
Залишилося приготувати глазур. За допомогою вінчика яєчний білок збити з цукровою пудрою. Повинна вийти біла пишна маса. За допомогою пензлика намазати кожен пряник окремо. Пряники набудуть гладку, глянцеву поверхню.