![Терін із курячої печінки з хурмою](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.356edba5c4f2223df3c89cb9d3be927f.350x350.jpeg)
Терін із курячої печінки з хурмою
- 1. Куряча печінка — 1,5 кг.
- 2. Хурма — 300 г.
- 3. Бренді — 100 мл.
- 4. Холодна вода — 3 ст. л.
- 5. Желатин — 20 г.
- 6. Бальзамічний оцет — 3 ч. л.
- 7. Соняшникова олія — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Хурму почистити від шкірки, нарізати кубиками і протерти через сито.
Желатин замочити у воді на 10 хвилин. Додати до желатину бренді і нагріти на водяній бані, при постійному помішуванні до розчинення желатину.
Желатин перемішати з хурмою, збити вінчиком і поставити в холодильник на 30 хвилин, регулярно збовтуючи вінчиком і не даючи повністю застигнути.
Печінку промити, прибрати плівки, посолити, поперчити і обсмажити на середньому вогні на соняшниковій олії по 5-6 хвилин c кожного боку. Готову печінку полити бальзамічним оцетом.
Прямокутну форму для кексу застелити харчовою плівкою. Викласти в середину половину печінки, потім желе і знову печінку.
Полити страву жиром зі сковороди, закрити плівкою і поставити в холодильник на 3 години.