![Печеня з курки](https://img2.zakaz.ua/uploadd002ee032a8919ddc1d649a294901d54.jpg.350x.jpg)
Печеня з курки
- 1. Курка — 1 шт.
- 2. Вершкове масло — 0,75 чашки
- 3. Лимон — 3 шт.
- 4. Розмарин — 4 гілочки
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 200°C градусів. Знадобиться цедра лимона. Для цього можна використовувати спеціальний ніж або тертку.
Потім видалити листя з однією з гілочок розмарину і дрібно їх нарізати. У мисці змішати розм'якшене вершкове масло, лимонну цедру, розмарин, сіль і перець за смаком.
Лист для випікання застелити фольгою і викласти на ній курку черевцем вгору. Тепер натерти курку приготованим соусом, причому намагатися не втратити жодного міліметра. Навіть у важкодоступних місцях.
Розрізати лимон навпіл і збризнути курку соком одного лимона.
Тепер заповнити порожнину курки: всередині має бути 4 половинки лимона і розмарин, що залишився. Залишилось тільки відправити печеню з курки в духовку.
Випікати страву 1 годину 15 хвилин. Коли курка буде готова, можна сповна насолодитися її відмінним смаком!