![Вишуканий грибний суп](https://img3.zakaz.ua/upload5fa47d2e9184c156e3ab6c392d192629.jpg.350x.jpg)
Вишуканий грибний суп
- 1. Білі гриби (сушені) — 50 г
- 2. Печериці — 300 г
- 3. Плавлений сир — 200 г
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Сир з пліснявою — 150 г
- 6. Батон — 150 г
- 7. Рослинна олія для підсмажування — 100 мл
- 8. Часник — 3 зубчики
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Мелений чорний перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сушені гриби залийте гарячою водою і залиште на 30 хвилин.
Тим часом цибулю наріжте кубиками. У каструлі розігрійте частину рослинної олії та обсмажте в ньому цибулю до м'якості.
З грибів злийте воду, трохи відіжміть їх, при необхідності наріжте на шматочки. Додайте гриби в каструлю до цибулі і залийте 2,5 л холодної води.
Доведіть воду до кипіння, посоліть, поперчіть за смаком, трохи зменшіть вогонь і проваріть все протягом 30 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, подрібніть гриби і цибулю прямо в бульйоні за допомогою блендера.
Печериці почистіть і наріжте тонкими шматочками.
Знову поставте каструлю з супом на вогонь, додайте печериці та продовжуйте варіння ще 10 хвилин.
Потім додайте плавлений сир, перемішайте бульйон до розчинення сиру і зніміть каструлю з вогню.
Сир з пліснявою і батон наріжте дрібними кубиками.
Часник пропустіть через часниковий прес і з'єднайте з рештою рослинної олії. Перемішайте і дайте настоятися протягом 15 хвилин.
Потім цю олію з часником влийте на сковороду, розігрійте. Викладіть нарізаний батон і обсмажте до золотистого кольору.
Безпосередньо перед подачею додавайте до супу сухарики і сир з пліснявою. У кожну тарілку при бажанні можна також покласти трохи зелені.