![Рибні котлети по-мексиканськи](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.f0ab21942233b3c1dd108de3c172d1e5.350x350.jpeg)
Рибні котлети по-мексиканськи
- 1. Риба (тріска) — 500 г.
- 2. Цибуля червона — 1 шт.
- 3. Зубчик часнику — 1 шт.
- 4. Оливкова олія — 45 г.
- 5. Кориця мелена — 3 г.
- 6. Кмин мелений — 3 г.
- 7. Гвоздика — 3 г.
- 8. Біла булка — 150 г.
- 9. Перець чилі червоний — 1 шт.
- 10. Яйце — 1 шт.
- 11. Сіль — 15 г.
- 12. Сік лайму — 15 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно рибу помити, обсушити. Видалити кістки та порізати на дрібні шматочки. Цибулю дрібно порізати. Часник дрібно порізати. На сковороді розігріти 1-2 столові ложки оливкової олії та обсмажити цибулю до м'якості.
Додати до цибулі часник, корицю, кмин та гвоздику. Готувати ще 30 секунд. Зняти з вогню та перекласти на тарілку. Булку перемолоти в блендері або м'ясорубці у крихту.
Змішати крихту з цибулею. З перчику чилі видалити насіння та дрібно порізати. Змішати рибу, крихту з цибулею, додати дрібно порізаний перчик чилі, яйце, сіль за смаком та 1 столову ложку лаймового соку. Добре перемішати.
Сформувати котлетки. Далі потрібно запекти котлети в духовці, при температурі 180ºС 30-40 хвилин. Попередньо змастивши форму та верх котлеток зовсім невеликою кількістю оливкової олії. Смачного.