Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній духовка американська › Брауні з сиром і вишнями
Брауні з сиром і вишнями

Брауні з сиром і вишнями

Всі вивчені і випробувані рецепти випікання пирогів, тортів набридли? І вам хочеться чогось особливого і святкового. Тоді ми можемо вам запропонувати рецепт приготування тістечок "брауні з сиром і вишнями". Вони відмінно підійдуть для вечірнього чаю. Їх можна поєднувати з кавою або какао. Якщо це сніданок, то поєднання брауні і какао є найкращим. Завдяки нашому рецепту, ви отримаєте м'яке, повітряне тісто, яке ще до всього іншого дуже красиво виглядає. Так як ми особливим чином додаємо шоколад, і брауні на вигляд виходить, як зебра. Консистенція тіста повинна вийти така, яка повинна бути у тіста, як на оладки. Готувати тістечка дуже легко. Не сумнівайтеся, вийде чудовий шоколадний десерт.

Кількість порцій 8
Час приготування 70 хв

  1. 1. Шоколад — 100 г
  2. 2. Масло вершкове — 120 г
  3. 3. Цукор — 150 г
  4. 4. Яйця — 4 шт.
  5. 5. Борошно — 150 г
  6. 6. Розпушувач — 1 ч. л.
  7. 7. Сир кисломолочний — 300 г
  8. 8. Ванільний цукор — 10 г
  9. 9. Вишні — 300 г
  10. 10. Сіль — 2 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом на водяній бані.

  2. 2 яйця і 50 г цукру збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.

  3. Для сирного крему сир змішати з цукром (100 г) і рештою яєць (2 шт.). Розтерти міксером (або збити в блендері) до кремоподібного стану.

  4. У збиті з цукром яйця додати охолоджений, розтоплений шоколад. Трохи збити міксером.

  5. Додаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером, на найнижчій швидкості.

  6. У форму (21 см) з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі.

  7. Викладаємо половину сирної маси. На масу викладаємо вишню (половину від усієї кількості).

  8. Далі: тісто, сирна маса, вишні, тісто.

  9. Випікаємо 40-50 хвилин, в розігрітій до 180 градусів духовці. Охолоджуємо у формі.

  10. Потім звільняємо від форми, нарізаємо на шматочки.

  11. Смачного!