![Абрикосове морозиво](https://img2.zakaz.ua/upload8c7d7a6d244bedf19df51879cf8b73cd.jpg.350x.jpg)
Абрикосове морозиво
- 1. Абрикоси — 500 г
- 2. Курага — 100 г
- 3. Цукор — 100 г
- 4. Лимон — 50 г
- 5. Вода — 100 мл
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Абрикоси помити й викласти у форму для запікання, не виймаючи кісточок. Помістити форму в духовку і запікати до м'якості.
Поки абрикоси запікаються, порізати на шматочки курагу і, додавши до неї цукор і воду, поставити кип'ятити на слабкий вогонь, постійно помішуючи. Як тільки цукор весь розтане, вогонь вимкнути, залишити настоятися і дати стати м'якою масою.
Тепер вийняти абрикоси з духовки, дати трохи охолонути і видалити кісточки.
Коли і курага, і абрикоси охололи, потрібно подрібнити їх блендером до стану однорідної маси.
Готове абрикосове пюре пропустити через сито, щоб не потрапило в морозиво волокон і абрикосових шкурок.
З половини лимона вичавити сік і додати до пюре. Все добре перемішати.
Викласти абрикосове пюре в пластмасову коробку і помістити в холодильник хвилин на 30. Потім прибрати контейнер в морозильну камеру.
Щоб морозиво вийшло однорідним і повітряним, потрібно декілька разів через 30-40 хвилин виймати його і перемішувати міксером, бо маса не застигає рівномірно.
Перед вживанням викласти в креманки, прикрасити абрикосами, цедрою лимона тощо.