![Картопляні зрази з грибами](https://img2.zakaz.ua/upload57c46549ffe141a1f8026fda0b087d65.jpg.350x.jpg)
Картопляні зрази з грибами
- 1. Картопля — 1 кг
- 2. Гриби — 500 г
- 3. Масло вершкове — 30 г
- 4. Цибуля ріпчаста — 150 г
- 5. Яйце куряче — 1 шт.
- 6. Борошно пшеничне — 3 ст.л.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Подрібнену цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати гриби, сіль, перець і тушкувати до готовності.
Картоплю помити, очистити, крупно нарізати і відварити. Коли картопля буде готова, повністю злити рідину. Додати масло і перець, потовкти до консистенції пюре. Дати охолонути, потім додати яйце і просіяне борошно (2 ложки), добре перемішати.
Картопляне тісто розділити на коржики, в центр кожного помістити грибну начинку, з'єднати і заліпити краї. Обваляти в решті борошна і смажити на середньому вогні на рослинній олії до золотистого кольору. Перед подачею на стіл полити сметаною і прикрасити листям петрушки.