![Гарбузово-хлібний пудинг](https://img3.zakaz.ua/upload.e32a8ea1c55a2fef6365e2458943c1c9.350x350.jpg)
Гарбузово-хлібний пудинг
Здавалося б, якщо страва - виходець з Великобританії, значить вона апріорі вже дуже стримана і класична. Але, як виявилося, навіть англійці, для яких традиції понад усе, люблять експерименти. Зокрема в кулінарії. Ось наприклад і наша страва - гарбузово-хлібний пудинг. Сама назва вже говорить про те, що вас чекає щось незвичайне і цікаве. Адже класичний піудинг зазвичай з фруктів. У нашому ж рецепті умовності йдуть на другий план, і це надає свою родзинку всьому десерту. Можливо він, звичайно, і на любителя, але навіть якщо ви не можете собі поки уявити, яким він вийде на смак, варто спробувати його зробити. Ми впевнені, що він сподобається всім, хто любить незвичайні десерти і втомився він банальних солодощів.
- 1. Черствий білий хліб — 250 г.
- 2. Очищена м'якоть гарбуза — 400 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Вершки (20% жирності) — 500 мл.
- 5. Коричневий цукор — 1,5 ст.
- 6. Сушена вишня — 1 ст.
- 7. Вершкове масло — 3 ст. л.
- 8. Кориця — 1 ч. л.
- 9. Мускатний горіх — щіпка
- 10. Імбирний порошок — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Поламати хліб на невеликі шматочки, покласти в миску, залити вершками і залишити на 10 хв. Гарбуз натерти на дрібній тертці.
В іншій мисці збити яйця в густу піну, продовжуючи збивати, всипати цукор. Потім акуратно додати гарбуз, розтоплене масло, спеції і вишню; перемішати.
Перекласти хліб з вершками в змащену маслом жароміцну форму, залити гарбузово-яєчною сумішшю і запікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хв. Подавати гарячим або остиглим.