![Арахісова паста](https://img2.zakaz.ua/upload183511acae2e7c9b20a3bc68e2b94478.jpg.350x.jpg)
Арахісова паста
- 1. Арахіс — 400 г
- 2. Мед — 2 ч.л.
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Соняшникова рафінована олія — 5 ст.л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Якщо у вас сирий арахіс, то необхідно його викласти на деко в один шар і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів на 8-10 хвилин. Чим довше у вас обсмажується арахіс, тим темніше будуть ядра, відповідно, буде темніше і колір вже готової пасти.
Коли арахіс обсмажиться, пересипаємо його з деко в тарілку і даємо повністю охолонути.
Коли арахіс повністю охолоне, очищаємо його від шкірки. Процес це довгий, але простий – повністю остиглий арахіс чудово чиститься!
Очищений арахіс перекладаємо в чашу комбайна або блендера.
Вливаємо рідкий мед, додаємо сіль.
Подрібнюємо горіхи з медом і сіллю приблизно 1 хвилину.
Вливаємо поступово соняшникову рафіновану олію.
Продовжуємо збивати ще 2 хвилини. Олії може знадобиться трохи більше, якщо паста буде сухуватою. Арахісова паста готова!
Перекладаємо її в банку і зберігаємо в холодильнику, накривши кришкою. Подаємо на сніданок, десерт, до випічки, млинців, а також використовуємо для приготування інших страв.