![Пангасіус по-індійськи](https://img3.zakaz.ua/upload.98814998e399ab0163ddd48b3dab6bff.350x350.jpg)
Пангасіус по-індійськи
Індія - батьківщина вегетаріанства, проте, риба все ж присутня на столах індійців. Індійська кухня налічує величезну кількість страв із риби. Рибу тушкують, маринують, смажать у фритюрі і на сковороді. Великою популярністю в індійських ресторанах користується - пангасіус. М'ясо цієї річкової риби дуже соковите, корисне і до того ж швидко готується. З пангасіуса готують безліч абсолютно різних за смаком страв. Уся таємниця у соусі, який ви обрали. Який соус приготувати - справа особистих уподобань! Що ж особливого приготувати з такої величезної різноманітності рецептів індійської кухні? Давайте приготуємо одну з найсмачніших страв "Пангасіус по-індійськи"!
- 1. Філе пангасіуса — 500 г.
- 2. Персик (консервований) — 3 шт.
- 3. Мед — 1 ст. л.
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Імбир (корінь) — 2 см.
- 6. Борошно рисове — 2 ст. л.
- 7. Вино біле сухе — 100 мл.
- 8. Олія соняшникова — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Філе риби нарізати скибочками. У миску всипати борошно і з'єднати з приправою для риби. Обваляти скибочки в отриманій суміші. Обсмажити на невеликій кількості олії з двох сторін до готовності.
Персики нарізати навхрест, залити окропом. Вийняти і сполоснути у холодній воді. Зняти шкірочку за допомогою ножа і нарізати часточками.
Нашатковану цибулю злегка обсмажити на олії, додати натертий на дрібній терці імбир, мед і вино. Готувати 10 хв. на середньому вогні.
Рибу викласти на тарілку і подавати з персиковим соусом.