![Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.7b6bc1f3dd5f07f9d69fe70631f117a4.350x350.jpeg)
Запечене авокадо з томатами під яєчним соусом
Якщо ви сьогодні хочете здивувати своїх близьких або гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді вам обов'язково варто звернути увагу на рецепт цієї страви. І тому сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування такої вишуканої страви як запечене авокадо з томатами під яєчним соусом. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й неймовірно корисним. До того ж така вишукана страва не дуже довго готується. Смак страви виходить відмінним. А її запах просто збиває з ніг. Такій страві будуть раді всі. Порадуйте сьогодні своїх найрідніших і найближчих і приготуйте їм запечене авокадо з томатами під яєчним соусом.
- 1. Авокадо — 3 шт.
- 2. Олія оливкова — 1 ст. л.
- 3. Помідори — 2 шт.
- 4. Сир "Пармезан" — 50 г.
- 5. Яйця — 2 шт.
- 6. Вино біле сухе — 6 ст. л.
- 7. Масло вершкове — 4 ст. л.
- 8. Сік лимонний — 1 ч. л.
- 9. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Авокадо розрізати навпіл. Видалити кісточку. Змастити поверхню оливковою олією. Помістити в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.
Дістати з духовки, остудити. Помідори розрізати на четвертинки, видалити насіння, м'якоть нарізати кубиками.
Для соусу збити жовтки з білим вином. Поставити на водяну баню і збивати до легкого загустіння. Зняти з вогню і продовжувати перемішувати, вливаючи потроху тепле топлене масло. Додати лимонний сік і сіль.
Ложкою викласти м'якоть з авокадо в форму для запікання. Зверху викласти нарізані томати, полити соусом, посипати тертим пармезаном і поставити під добре розігрітий гриль до утворення золотистої скоринки.