Солона тріска і картопляне пюре, запечені з майонезом
- 1. Філе солоної тріски — 425 г.
- 2. Картопля — 500 г.
- 3. Масло вершкове — 20 г.
- 4. Молоко — 225 мл.
- 5. Майонез — 100 мл.
- 6. Cіль — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Покласти в каструлю картоплю не знімаючи шкірки, залити водою так, щоб картопля повністю була покрита водою. Поставити каструлю на вогонь, посолити, довести до кипіння, після чого варити протягом 30 хвилин, до м'якості. Остудити картоплю, зняти шкірку, розім'яти до стану пюре.
Поступово додати в картопляне пюре вершкове масло, потім влити молоко, постійно помішуючи. У підсумку, картопляне пюре має бути достатньо густим.
Рибу необхідно попередньо замочити на ніч у воді. Витягнути з води рибу, викласти її на паперовий рушник, обсушити. Розігріти духовку до 160°C. Викласти рибу в каструлю, залити рибу водою, щоб вона повністю покривала рибу зверху, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння. Забрати каструлю з вогню, накрити кришкою, залишити на 10 хвилин. Після, дістати рибу з каструлі, остудити, видалити кістки і шкіру, розламати на невеликі шматочки.
Змастити жароміцну форму для випікання маслом, викласти на дно картопляне пюре, в середину покласти рибу, змастити зверху майонезом. Поставити форму в духовку на 15 хвилин. Подавати відразу ж, не виймаючи з форми.