![Шоколадне печиво з зефіром](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.7a1d76997111b19443df8dc97b1fc964.350x350.jpeg)
Шоколадне печиво з зефіром
- 1. Борошно — 350 г.
- 2. Какао-порошок — 200 г.
- 3. Сіль — 0,5 ч. л.
- 4. Сода — 0,5 ч. л.
- 5. Масло вершкове — 200 г.
- 6. Цукор — 600 г.
- 7. Яйце куряче — 1 шт.
- 8. Молоко — 150 мл.
- 9. Ванільний екстракт — 1,25 ч. л.
- 10. Зефір — 12 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування глазурі, висипати 400 г. цукру в миску, додати 100 мл. топленого охолодженого вершкового масла, 50 г. какао-порошку, збити суміш. Додати 50 мл. молока, 0,25 ч. л. ванілі, збити вінчиком до однорідної маси.
Для приготування печива змішати борошно, 150 г. какао порошку, соду і сіль. Окремо в мисці збити міксером 100 г. розм'якшеного вершкового масла і 200 г. цукру, протягом 2 хвилин, до легкої і пухкої консистенції. Додати яйце, 100 мл. молока, 1.ч. л. ванілі. Ретельно збити. Додати борошняну суміш, змішати до однорідної маси.
Викласти тісто на лист для випічки за допомогою столової ложки. Випікати в заздалегідь розігрітій до 190°C духовці 10-12 хвилин.
Готове печиво вийняти з духовки. Зефір розділити по горизонталі на дві частини. Покласти зверху кожного печива половинку зефіру, трохи придавити, повернути в духовку, випікати 2-2,5 хвилини. Вийняти з духовки, дати повністю охолонути.
Покрити 1 ст. л. глазурі кожне печиво, розподіливши по всій поверхні зефіру.