Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти середній середній ягоди літо › Малина з білим ганашем
Малина з білим ганашем

Малина з білим ганашем

Поспішаємо поділитися з Вами простим у приготуванні, але від цього не менш незвичайним рецептом малини з білим ганашем. Відчуйте себе в мініатюрній казковій майстерні по виробництву кондитерських шедеврів. Стиглі лісові ягідки дбайливо наповнюють за допомогою кулінарного мішка ніжним шоколадно-вершковим кремом. Дайте волю Вашій фантазії: замініть половину ягід малини ожиною. Малину «начиніть» ганашем з чорного шоколаду (замість 40 грам білого шоколаду використовуйте чорний), а ожину – білим. Буйство яскравих фарб і соковитих смаків. Чудова прикраса для будь-яких десертів, починаючи з морозива і мусів і закінчуючи тортиками і кексами. Можна вживати і як окремі ласощі.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Вершки 33-35 % — 80 мл
  2. 2. Малина — 250 г
  3. 3. Шоколад білий — 80 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Довести до кипіння вершки в мікрохвильовці або на повільному вогні (не кип'ятити!).

  2. Покласти в гарячі вершки білий шоколад, дати постояти пару хвилин, потім перемішати до однорідної маси.

  3. Охолодити ганаш до кімнатної температури, накрити й прибрати в холодильник мінімум на 2 години (можна на ніч).

  4. Дістати охолоджений ганаш з холодильника і збити міксером до м'якого стану. Покласти ганаш в кондитерський мішок з вузьким наконечником.

  5. Помити ягоди малини і висушити (можна обсушити паперовими рушниками).

  6. Заповнити ягоди ганашем і прибрати в холодильник.