![Сирний пиріг з чорною смородиною](https://img3.zakaz.ua/uploadc182bff6aa2015d03292af10a9ba9fbb.jpg.350x.jpg)
Сирний пиріг з чорною смородиною
- 1. Борошно — 200 г
- 2. Розпушувач — 5 г
- 3. Сіль — 2 г
- 4. Цукор — 150 г
- 5. Яйця — 3 шт.
- 6. Вершкове масло — 120 г
- 7. Сир кисломолочний — 500 г
- 8. Сметана — 100 г
- 9. Крохмаль — 40 г
- 10. Чорна смородина — 300 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти з розпушувачем, додати сіль і нарізане кубиками вершкове масло, пробити блендером до отримання вологої крихти.
Покласти цукор і 1 яйце, замісити тісто. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
2 яйця збити з цукром, додати сметану і протертий сир, збити міксером до однорідної маси, додати просіяний крохмаль, перемішати.
Розігріти духовку до 180°C градусів.
Третину ягід, 5 ст. л. води і 2 ст. л. цукру уварити на повільному вогні. Змішати з рештою ягід.
Охолоджене тісто розподілити в роз'ємній формі, зробивши бортики висотою близько 4-5 см. Вилити сирну начинку і рівномірно розподілити ягоди злегка втиснувши їх в сир.
Випікати пиріг близько 45 хвилин. Злегка охолодити, від'єднати форму і остаточно охолодити.