Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий літо › Суп із квашеної капусти по-угорськи
Суп із квашеної капусти по-угорськи

Суп із квашеної капусти по-угорськи

Те, що квашена капуста - дуже корисний продукт, факт незаперечний. Як і в будь-якому іншому вигляді, квашена капуста - це величезне джерело вітаміну С. Найчастіше її вживають, як салат, заправлений олією. Також вона може бути включена до складу різних страв. Суп із квашеної капусти по-угорськи готується досить просто і є варіантом оригінальної першої страви. Квашена капуста надає супу неповторний аромат і кислуватий смак. Заправляють суп сметаною. Перед самою подачею суп кип'ятять кілька хвилин. Подають гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Цей наваристий суп добре підійде для сімейної вечері, особливо в холодну пору року.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Капуста квашена — 200 г.
  2. 2. Шинка — 200 г.
  3. 3. Жир — 50 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  5. 5. Сметана — 50 мл.
  6. 6. Перець солодкий — 1 шт.
  7. 7. Ковбаса копчена — 50 г.
  8. 8. Борошно пшеничне — 1 ст. л.
  9. 9. Часник — 2 шт.
  10. 10. Сіль — за смаком
  11. 11. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю і перець очистити і подрібнити разом із шинкою. Все покласти в каструлю, додати капусту.

  2. Залити в каструлю кип'яток, поставити на вогонь, варити 20 хвилин. Додати сіль і перець.

  3. Розтопити на сковороді жир, нарізати ковбасу і висипати її на сковороду, обсмажити, після додати в каструлю із супом.

  4. Змішати борошно із сметаною і подрібненим часником, після влити соус в суп. Перемішати всі інгредієнти в супі, варити до загустіння.