Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий риба › Салат з копченої риби з картоплею
Салат з копченої риби з картоплею

Салат з копченої риби з картоплею

Багатьом до душі копчена рибка. Її апетитний вигляд і насичений аромат так і норовлять з'їсти її. Тому вона заслужено вважається однією з найбільш виграшних закусок. Рекомендуємо включити цей морський делікатес до складу пропонованого салату з копченою рибою і картоплею. Така страва урізноманітнить як святкове застілля, так і звичайну сімейну трапезу. В будь-якому випадку, цей салат подарує Вам яскраві смакові відчуття і відмінно наситить завдяки своїй поживній цінності. Інгредієнти підібрані дуже вдало: відварна картопля і соковиті томати прекрасно доповнюють смак копченостей, а кисленькі оливки роблять його пікантним. Родзинка салату – в його неповторній майонезній заправці з лимонним соком і оцтом.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Картопля — 1 кг.
  2. 2. Сіль — за смаком
  3. 3. Помідори — 4 шт.
  4. 4. Риба копчена — 250 г.
  5. 5. Оливки — 200 г.
  6. 6. Сік апельсиновий — 200 мл.
  7. 7. Майонез — 150 г.
  8. 8. Оцет — 20 мл.
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Цибуля зелена — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, залити холодною водою і відварити до готовності. Злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати невеликими часточками або кубиками. Помідори помити, просушити і нарізати часточками.

  2. Рибу нарізати скибочками або невеликими шматочками. Змішати картоплю, помідори, рибу. Оливки нарізати скибочками і додати до рибно-овочевої суміші. За смаком додати сіль і перець. Цибулю помити, просушити, дрібно нарізати.

  3. Майонез збити з апельсиновим соком і оцтом, додати сіль і перець. Перемішати салат із заправкою і поставити в холодильник на 30 хвилин. Потім розкласти по порційних тарілках і подавати, посипавши цибулею.