Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий легкий борошно › Гарбузовий хліб
Гарбузовий хліб

Гарбузовий хліб

Дуже смачний м'який хліб з яскравим помаранчевим кольором. Головне - це вибрати гарбуз з оранжевою м'якоттю і приємним смаком. Важливо, що цей хліб виходить поживним, смачним і не калорійним. А ще зі звичайного гарбузового хліба можна зробити смачну булочку. Досить додати трохи цукру, родзинки або цукати - і вуаля! Булочка готова! Такий хліб буде відмінним замінником звичайного хліба, тому, що він поживний, але при цьому не менш смачний. Гарбуз зібрав у собі дуже багато вітамінів, які сприяють зміцненню імунної системи, знімають втому і дратівливість. Замість гарбузового пюре можна додавати пюре шпинату, моркви або навіть буряків. Таким чином ви тільки урізноманітите цю чудову страву.

Кількість порцій 10
Час приготування 90 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 500 г
  2. 2. Сода — 5 г
  3. 3. Кориця — 10 г
  4. 4. Гарбуз — 300 г
  5. 5. Яйце куряче — 4 шт.
  6. 6. Горіхи — 150 г
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Масло рослинне — 250 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно, соду, сіль і корицю у великій мисці.

  2. Окремо змішати яйця, масло, подрібнений в блендері варений гарбуз і дроблені горіхи.

  3. З'єднати обидві суміші, ретельно перемішуючи до тістоподібного стану.

  4. Помістити тісто у форму для випікання і відправити в духовку, розігріту до 175°C градусів, на 45-60 хвилин.

  5. Витягти готовий хліб з форми і залишити відкритим на холоді.