Сливовий торт
- 1. Борошно пшеничне — 250 г
- 2. Цукор — 140 г
- 3. Маргарин — 75 г
- 4. Масло вершкове — 100 г
- 5. Яйце куряче — 2 шт.
- 6. Лимон — 100 г
- 7. Ром — 10 мл
- 8. Розпушувач — 5 г
- 9. Сливи — 500 г
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Просіяти борошно. Половину борошна змішати з 60 гр цукру і вершковим маслом. Добре перемішати, накрити харчовою плівкою і поставити в морозилку мінімум на 30 хвилин. Лимон помити, на тертці натерти цедру.
Змішати другу половину борошна, розпушувач, цукор. Додати маргарин і яйця і перемішати до однорідної консистенції. Додати до тіста ром, цедру і добре перемішати. Духовку розігріти до 200 градусів.
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Форму для випікання змастити маслом і вилити в неї тісто. На тісто укласти половинки слив. Дістати тісто, яке лежало в морозилці, натерти на тертці і посипати ним сливи. Покласти форму в розігріту духовку і випікати близько 30-35 хвилин.