Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий яйця весна › Маршмеллоу
Маршмеллоу

Маршмеллоу

Сьогодні ми вас навчимо готувати маршмеллоу. Маршмеллоу - це вид солодощів, які дуже сподобаються вашим малюкам. Вони будуть в захваті від цих різнобарвних, солоденьких кульок. Маршмеллоу не дуже довго готуються. Усього лише двадцять хвилин вашого часу, а скільки захоплення буде у ваших діточок. Маршмеллоу люблять і дорослі. У домашніх умовах можна приготувати маршмеллоу будь-якого кольору і будь-якої форми. Можна купити дуже вигадливі формочки для маршмеллоу і цим ви порадуєте своїх діточок. Адже вони дуже люблять щось незвичайне і нове. Дрібні шматочки маршмеллоу також можна використовувати в якості прикраси десертів, морозива або тортів.

Кількість порцій 12
Час приготування 20 хв

  1. 1. Вода — 60 мл.
  2. 2. Сироп кукурудзяний (можна замінити цукровим сиропом) — 60 мл.
  3. 3. Цукор — 170 г.
  4. 4. Білок (яєчний) — 2 шт.
  5. 5. Желатин — 1 ст. л.
  6. 6. Ваніль (екстракт) — 1/4 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Збити білки до легких піків.

  2. Желатин замочити в 2 ст. л. води.

  3. У воду додати кукурудзяний сироп і цукор. Кип'ятити декілька хвилин.

  4. Сироп зняти з вогню, додати желатин і добре перемішати.

  5. Додати трохи охолодженний сироп і ванільний екстракт до білків і збити до твердих піків.

  6. Розлити у форми. Остудити.