Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська риба › Рибний салат з грибами
Рибний салат з грибами

Рибний салат з грибами

Пропонований варіант рибного салату – один з небагатьох, який готується з відвареної риби. І не дарма: при такому способі приготування вона зберігає свою користь, стаючи дієтичною. Рекомендуємо використовувати делікатесні різновиди риб: сьомгу, форель, осетрину. Навіть у вареному вигляді така рибка залишиться неймовірно ароматною, соковитою і ніжною. Всім відомо, наскільки прекрасно поєднання риби і картоплі. Знову відчути цей ніжний класичний смак можна в нашому салаті. Туди ж додамо ріпчасту цибулю, а також мариновані грибочки. Подумати тільки, з таких звичайних інгредієнтів виходить настільки смачний, ситний і пікантний салатик. Можливо, вся справа в пряній майонезно-гірчичній заправці із зеленню?

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Риба — 500 г
  2. 2. Картопля — 500 г
  3. 3. Гриби мариновані — 200 г
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 80 г
  5. 5. Гірчиця — 10 г
  6. 6. Майонез — 40 г
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу помити, відділити м'ясо від кісточок. Відварити м'якоть в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити рибу, а потім нарізати шматочками.

  2. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Залити цибулю окропом на 10-15 хвилин.

  3. Мариновані гриби дістати з банки, промити й нарізати кубиками. Зелень помити, просушити, дрібно нарізати. Всі інгредієнти змішати в мисці. Додати гірчицю, сіль, перець, майонез. Обережно перемішати і подавати.