Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська риба › Cуфле парове із судака з маслом
Cуфле парове із судака з маслом

Cуфле парове із судака з маслом

Хочете влаштувати собі дієтичний обід? Ви відчуваєте проблеми у виборі страви або продуктів для неї? Ми вам з радістю допоможемо. Вашій увазі пропонується рецепт страви "суфле парове із судака з маслом". Приготування цієї святкової для будніх днів страви не займе у вас дуже багато часу. Зате ви отримаєте море задоволення, коли будете виймати страву з пароварки, милуючись цим чарівним виглядом і запахом. Не менше цього вас порадує смак самої страви. Це суфле не залишить байдужого жодного любителя риби. Завдяки вдало підібраному соусу, страва набуде вишуканого відтінку. Суфле порадує вас своєю м'якістю і приємним смаком.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Риба — 150 г
  2. 2. Масло вершкове — 20 г
  3. 3. Борошно пшеничне — 5 г
  4. 4. Яйце куряче — 1 шт.
  5. 5. Молоко — 40 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Половину риби відварити в підсоленій воді. Потім охолодити і змішати з другою (сирою) половиною риби. Тоді подрібнити в блендері або пропустити два рази через м'ясорубку.

  2. Білок відокремити від жовтка. Борошно обсмажити на сухій сковороді, а потім по трохи влити молоко. Довести соус до загусання і з'єднати з рибним фаршем. Додати до маси жовток і половину вершкового масла.

  3. Білок збити з дрібкою солі. Додати збитий білок до рибної маси і обережно перемішати. Формочки змастити маслом, що залишилося. Поставити в пароварку і варити близько 20 хвилин.