Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська яйця › Шоколадний пудинг
Шоколадний пудинг

Шоколадний пудинг

Популярний у всьому світі пудинг часто називають англійською кашею із сокири. І не дивно: його дійсно готують із продуктів, які потрапили під руку. Тому є у цієї страви одна чудова властивість: її практично неможливо зіпсувати. Раніше винахідливі британські господині пекли те, що зараз називають пудингом, із продуктів вчорашньої трапези. Часи дещо змінилися, рецепт вдосконалили, і зараз в нашій свідомості пудинг більше асоціюється із ніжним і повітряним десертом. І тут ми з Вами погодимося: Вашій увазі неперевершений шоколадний пудинг. Щоб мрії стали реальністю, Вам потрібен лише шоколад, цукор і яйця. І вуаля – прекрасне частування до приходу гостей готово.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Шоколад темний — 160 г.
  2. 2. Цукор — 60 г.
  3. 3. Шоколад молочний — 60 г.
  4. 4. Яйце куряче — 4 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Кубики молочного шоколаду покласти на дно форми. Жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з цукром, білки збити в стійку піну.

  2. Додати шоколад у жовтки, додати білки і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Вилити яєчно-шоколадну суміш у формочки і поставити в духовку. Запікати пудинг близько 15-20 хвилин.