![Печиво з капустою](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.0e18802fe095421ea2be6fee58f2f483.350x350.jpeg)
Печиво з капустою
- 1. Капуста — 300 г.
- 2. Борошно — 200 г.
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Сметана — 1 ст. л.
- 5. Яйце — 1 шт.
- 6. Розпушувач — 0,5 ч. л.
- 7. Кмин — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Капусту нашинкувати дуже тонко.
На сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла.Викласти капусту, тушкувати на маленькому вогні під кришкою приблизно 30 хвилин, до повної м'якості. Наприкінці посолити, поперчити і додати розтертий кмин. Готову тушковану капусту остудити.
У ємність покласти борошно, розпушувач і 1/2 ч. л. солі. Туди ж додати порізане шматочками масло.
Масло з борошном перетерти в крихту.
Додати капусту і все ретельно перемішати.
Додати сметану і яйце, добре вимішати ложкою.
Потім зліпити руками в кулю. Тісто виходить м'яке, пружне і злегка липке. Поставити в холодильник на 30 хвилин.
Стіл або дошку трохи посипати борошном, викласти тісто. Розкачати тісто в товстий пласт товщиною приблизно 1 см. Вирізати формочкою або келихом кружки.
Викласти заготовки на деко, застелене пекарським папером. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати приблизно 20-25 хвилин.