Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий європейська риба дієтичні страви › Запечена форель з овочами і сиром камамбер
Запечена форель з овочами і сиром камамбер

Запечена форель з овочами і сиром камамбер

Дуже цікаве страва. Хороша вона не тільки підбором корисних інгредієнтів, а й сама форма подачі страви викликає захоплення. Якщо подавати страву прямо у фользі, то вона ніби віддає домашнім теплом і затишком. І навіть якщо ви зібралися цією стравою пригощати гостей, це тільки додасть ще більшого таїнства вашим посиденькам і згуртує всю компанію. Але смак самої страви затьмарить навіть форму її подачі . Риба у фользі - це дивовижний смак. А якщо ще й із овочами та приправами - то ви отримуєте ще більшу смакову гаму. Тому така страва легко зійде як повноцінна. Хоча якщо вам хочеться зробити до неї гарнір, то зайвим він не буде.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Форель — 300 г
  2. 2. Помідори — 200 г
  3. 3. Цукіні — 200 г
  4. 4. Цибуля — 40 г
  5. 5. Часник — 10 г
  6. 6. Чебрець — 4 г
  7. 7. Сир камамбер — 100 г
  8. 8. Масло вершкове — 20 г
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цукіні помити, нарізати кубиками. Помити помідори, нарізати кубиками або часточками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Часник очистити і розчавити або подрібнити.

  2. Відокремити м'якоть риби від кісток і нарізати кубиками. Сир нарізати пластинками. З фольги вирізати 2 шматки, сформувати конвертики і змастити їх маслом.

  3. Розігріти духовку до 220 градусів. Укласти на фольгу овочі, потім рибу, чебрець і часник. Додати сіль і перець, зверху пластинки сиру. Закрити фольгу, покласти на деко і поставити в розігріту духовку на 12-15 хвилин. Подавати можна прямо у фользі.