Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти легкий плита осінь › Апельсиновий соус до млинців
Апельсиновий соус до млинців

Апельсиновий соус до млинців

Хто не любить апетитні млинчики?! Ніжна і смачна страва з успіхом завоювала нашу любов. Звичні нам тонкі млинці з'їдаються з варенням або зі згущеним молоком. Італійці винайшли свій дивовижний і незвичайний вид заправки млинчиків з апельсином і коньяком. Думаю, ви також ризикнете поекспериментувати зі звичними домашніми млинцями. І правильно зробите, смакота невимовна. Імпровізувати з апельсиновим соусом можна як завгодно, адже він може стати не лише ідеальною підливкою для млинчиків, а і для оладок, бісквітів, печива. З функцією "урізноманітити" - десертний соус впорається на відмінно, без сумнівів. А хто ще сумнівається, пропонуємо приготувати, і негайно розвіяти свої сумніви!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Апельсин — 2 шт.
  2. 2. Цукор — 50 г.
  3. 3. Крохмал (картопляний) — 5 г.
  4. 4. Вершкове масло — 30 г.
  5. 5. Коньяк — 50 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Апельсини помити і очистити від цедри. Видавити сік із м'якуша в склянку.

  2. Закарамелізувати цукор: поставити сковороду на вогонь, всипати цукор. Після, додати вершкове масло і змішати між собою інгредієнти.

  3. У суміш додати натерту цедру апельсина. У сік з апельсина додати коньяк, крохмаль і перемішати. Апельсинову суміш влити в сковорідку до цедри. Зменшити вогонь.

  4. Варити до легкого загусання, періодично помішуючи 5 хвилин. Апельсиновий соус до млинців готовий! Млинці можна тушкувати в цьому соусі і поливати перед подачею.