![Гарбузовий чізкейк у павутині](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.0969787b05d85310977c28566ff190f0.350x350.jpeg)
Гарбузовий чізкейк у павутині
- 1. Кориця — 5 г.
- 2. Лимонний сік — 450 г.
- 3. Вершки — 200 мл.
- 4. Сир "Філадельфія" — 500 г.
- 5. Сіль — 5 г.
- 6. Яйце — 4 шт.
- 7. Імбир — 3 г.
- 8. М'якуш гарбуза — 250 г.
- 9. Цукор — 200 г.
- 10. Гіркий шоколад — 100 г.
- 11. Цукерка із темної карамелі — 2 шт.
- 12. Галетне печиво — 250 г.
- 13. Вершкове масло — 150 г.
- 14. Тростинний цукор — 450 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку приготувати гарбуз: помити, нарізати пластинами та почистити від шкірки, покласти м'якуш в кастрюлю насипати щіпку солі, налити воду, щоб вона покривала гарбузу, та тушкувати 10 хвилин.
Тим часом, покласти печиво в комбайн з двома склянками тростинного цукру, та перемолоти все до отримання крихтоподібної суміші. Пересипати крихти печива до миски, та змішати з ростопленим маслом. Приготованою сумішшю з печива, викласти дно і борти круглої форми для випікання діаметром 24 см., попередньо вистеливши форму промасленим папером. За допомогою столової ложки, розрівняти суміш по дну форми та її бортам. Поставити форму з основою в холодильник як мінімум на 30 хвилин, а тим часом приготувати наповнювач для торту.
Помістити до міксеру сир "Філадельфія", цукор, м'якуш гарбуза, змішати все кілька хвилин. Потім додати сік лимону, імбир, корицю, сіль, вершки та яйця, по-одному.
Коли інгредієнти добре перемішаються, і вийде гладенька однорідна суміш, вимкнути міксер та перелити крем до форми. Відправити чізкейк до духовки, попередньо нагрітої до 190°С, на 50 хвилин. Готовий пиріг залишити охолоджуватися у формі поки він не опаде.
Коли гарбузовий чізкейк охолоне, можна буде переходити до прикрашання: розтопити на водяній бані 100 г. подрібненого гіркого шоколаду, та перелити його в пакетик із паперу, звернутого конусом. Відрізати кінчик конуса та намалювати на пирозі павутину, а на основі карамелі, створити маленького павука. Поставити в холодильник як мінімум на 3 години.