Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти важкий важкий європейська весна › М'ясні мафіни з беконом і зеленню
М'ясні мафіни з беконом і зеленню

М'ясні мафіни з беконом і зеленню

Хочеться чогось новенького, смачненького і незвичайного на вечерю? Радимо скористатися нашим рецептом і приготувати м'ясні мафіни з беконом і зеленню. Не тільки смачна, але і надзвичайно корисна, ситна і поживна страва включає в себе повний набір білків, жирів і вуглеводів. Селера і цибуля-порей - справжнє джерело вітамінів, мікро- і макроелементів. Прийдеться до смаку і маленьким вередунам. А вашому коханому чоловікові допоможе відновити силу і фізичну форму після важкого трудового дня. Цілком підійде як окрема страва. Візьміть собі на замітку наш рецепт. Ваші рідні ще не раз попросять вас приготувати наші м'ясні мафіни.

Кількість порцій 5
Час приготування 90 хв

  1. 1. Білий хліб — 5 шматочків
  2. 2. Бекон — 250 г.
  3. 3. Цибуля — 150 г.
  4. 4. Селера — 3 стебла
  5. 5. Цибуля-порей — 1 шт.
  6. 6. Шавлія — 5 листків
  7. 7. Чебрець — 3 гілочки
  8. 8. Сіль — 1 ч. л.
  9. 9. Мелений чорний перець — 1 ч. л.
  10. 10. Курячий бульйон — 200 мл.
  11. 11. Яйця — 2 шт.
  12. 12. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 150°С. Змастити маслом форму для мафінів.

  2. На деко викласти нарізаний на кубики хліб в один шар, випікати 10 хвилин. Остудити.

  3. Нарізати бекон на кубики, смажити 10 хвилин, регулярно помішуючи.

  4. Нарізати цибулю кубиками, скибочками - селеру і цибулю-порей. Додати сіль і перець.

  5. Овочі смажити 10 хвилин. Додати шавлію і чебрець. Перемішати.

  6. Додати у масу бекон, бульйон, збиті яйця і нарізаний кубиками підсмажений хліб. Перемішати.

  7. Викласти начинку у форму, випікати 25 хвилин при 150°C.